Industriele keuken | THT Terpstra
Industriele keuken | THT Terpstra
Industriele keuken | THT Terpstra
Industriele keuken | THT Terpstra
Industriele keuken | THT Terpstra
Industriele keuken | THT Terpstra
Industriele keuken | THT Terpstra
Industriele keuken | THT Terpstra
Industriele keuken | THT Terpstra
Industriele keuken | THT Terpstra

Industriële keukens

Wanneer u op zoek bent naar een industriële keuken, kunt u bij THT Terpstra terecht. Wij bieden u het grootste assortiment keukens te koop aan in onze showroom in Waskemeer.

Wij kunnen u immers veel vertellen over de diverse soorten keukens maar laten u liever zien wat we bedoelen: maak een afspraak en kom bij ons langs!

Een keuken kiest u immers voor een langere periode en u wilt zeker weten dat deze aan al uw gestelde eisen voldoet. Daarom gaat u in gesprek met een van onze specialisten: zij vertalen uw wensen naar een keuken in industriële stijl. Want er gaat niets boven een industrieel keuken design. Een keuken op maat, tot in die allerkleinste details. Of u nu een grote of een kleine industriële keuken zoekt, u vindt het bij THT Terpstra.

Daarnaast kunnen wij van alle keukens ook een aangepaste keuken maken. Denk hierbij onder andere aan een keuken die rolstoelvriendelijk is.


Industriële keuken kopen bij THT Terpstra

Een industriële keuken kopen bij THT Terpstra is zeer gemakkelijk. U kunt op onze website het volledige assortiment en alle verschillende keuken stijlen zien. Zo hebt u alvast materiaal om te oriënteren. Wanneer u dan vervolgens een duidelijk idee heeft, gaat u in gesprek met onze keukenleverancier. In overleg kunnen er maatwerk oplossingen besproken worden, of kunnen wij u bijvoorbeeld ontzorgen. Op verzoek kunnen wij de volledige keuken op locatie voor u installeren, zo heeft u nergens meer omkijken naar.

Een Industriële keuken kopen was nog nooit zo gemakkelijk! Vraag vrijblijvend advies aan onze specialisten, of laat direct een offerte opstellen. Zelfs woningbouwcorporaties en onderwijsinstellingen bestellen hun keukens bij THT Terpstra – wij leveren uiteraard zowel aan zakelijke klanten als aan particulieren. Meer weten? Kom eens langs in onze showroom bel de winkel op: +31516-423859 of stuur een e-mail naar info@tht-terpstra.nl.

Wat is een industriële keuken?

Een industriële keuken is een moderne keuken die bepaalde stijlelementen heeft overgenomen van design keukens en de industriële stijl nabootst die vaak wordt teruggevonden in oude fabrieken en gebouwen. Deze keukens kenmerken zich door een aantal aspecten:

Materiaal Als eerste natuurlijk de materialen die gebruikt worden – die zorgen voor de industriële look in uw keuken. Geheel in de stijl van de oude pakhuizen en gebouwen wordt er veel gebruik gemaakt van glas, beton, hout, baksteen, gietijzer of metaal. Op zichzelf zijn deze materialen niet allemaal industrieel, maar wanneer men deze combineert ontstaat de industriële look.
Stijl De stijl van een industriële keuken is over het algemeen strak en modern. Wanneer de industriële stijl goed is uitgevoerd, is het resultaat een rustige kamer waar alle materialen en onderdelen van de keuken goed op elkaar zijn afgestemd. Er zit vaak ook een onbewerkt randje aan een keuken in industriële stijl: een niet-afgewerkte bakstenen muur, niet weggewerkte kabels of leidingen of (dak)balken. Juist het onbewerkte, gecombineerd met hele strakke aanrechtbladen of vloeren geeft een prachtig contrast met de rest van de keuken.
Kleur Het kleurgebruik in een industriële keuken is eenvoudig. Over het algemeen word er gekozen voor donkere kleuren en aardetinten. Zo passen bijvoorbeeld industriële keukenkasten in zwart en donkerbruin erg goed in de industriële stijl. Maar gelukkig worden deze donkere kleuren daarnaast ook nog eens benadrukt door de lichte kleuren. Daarnaast is het grijs van beton een veel gekozen kleur binnen de industriële stijl.
Accessoires Accessoires maken de woning pas echt af: Versier uw keuken met robuuste accessoires om de industriële stijl goed samen te laten smelten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verlichting van hoogwaardige kwaliteit om echt een gezellige sfeer te maken.
Icon | THT Terpstra
Wij maken uw keuken volledig op maat
Icon | THT Terpstra
THT-Terpstra biedt een breed scala keukens
Icon | THT Terpstra
Wij leveren aan de zakelijke en particuliere markt!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag een offerte aan!