Keuken op maat - THT Terpstra
Zwarte keuken | THT Terpstra

Keuken op maat

Wanneer u op zoek bent naar een keuken op maat kunnen wij gegarandeerd iets voor u betekenen. Wij van THT Terpstra leveren inmiddels al 25 jaar keukens van hoogwaardige kwaliteit.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij alleen met de allerbeste merken, zoals: Bruynzeel, Bribus, Keller projectkeukens en Pure van DKG. Wij leveren zowel aan particulieren als aan grote organisaties, wel richten wij ons voornamelijk op de zakelijke markt.

In de 25 jaar dat wij actief zijn hebben wij al de nodige ervaring opgedaan binnen deze branche. Wij hebben onder andere de keukens verzorgt voor grote woningbouwprojecten. Bent u op zoek naar een betrouwbare keukengroothandelaar in op maat gemaakte keukens? Dan bent u bij THT Terpstra zeker aan het juiste adres.


Waarom een keuken op maat?

Door ervoor te kiezen om een keuken op maat te laten maken, weet u zeker dat uw keuken uniek is. U kunt alle keukens op maat helemaal aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige landelijke keuken of voor een moderne keuken met greep loze lades, het is allemaal mogelijk.

De redenen waarom onze klanten voor maatwerk keukens kiezen zijn verschillend. Zo willen sommige klanten bijvoorbeeld graag een unieke originele keuken die perfect aansluit op de rest van het interieur. Maar er zijn ook klanten die ervoor kiezen om keukens volledig op maat te laten maken in verband met lichamelijke klachten.

Icon | THT Terpstra
Wij maken uw keuken volledig op maat
Icon | THT Terpstra
THT-Terpstra biedt een breed scala keukens
Icon | THT Terpstra
Wij leveren aan de zakelijke en particuliere markt!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag een offerte aan!