Kantoor keuken - THT Terpstra

Kantoor keuken

De keuken is één van de belangrijkste ruimtes in een woning, maar hoe zit dat met een kantoor keuken?

Op veel kantoren is dit dé plek waar medewerkers met elkaar socializen en even komen om op te laden. Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat de kantoor keuken een hele belangrijke rol speelt binnen bedrijven, maar hoe speelt u daar dan precies op in?

Bij THT Terpstra vindt u meer dan 25 jaar ervaring. Zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt zijn wij uw partij. Wij zijn uw keukenleverancier en wij leveren alleen de hoogste kwaliteit. De beste merken vindt u bij ons, waaronder de keukens voor uw kantoor.

Kantine

Een kantine is een plek die is ingericht voor medewerkers om te kunnen zitten en koffie of maaltijden te kunnen nuttigen. Vaak wordt de catering in zo’n kantoor keuken verzorgd door een externe partij. Bij grote bedrijven wordt er vaak voor gekozen om de kantine te plaatsen op een centrale plek zoals de begane grond, zodat mensen elkaar daar gemakkelijk kunnen treffen.

Keuken

Een keuken is een plek die is ingericht voor medewerkers om zelf maaltijden en dranken te maken. Er is vaak een mogelijkheid om zelf te kunnen koken of maaltijden te kunnen opwarmen. Dit wordt vaak gecombineerd met zitplekken waar medewerkers kunnen zitten, rusten en socializen.

Koffiecorner

Het woord zegt het al, een koffiecorner is bedoeld om koffie/thee te maken. Hier worden vaak de welbekende “gesprekken bij het koffiezetapparaat” gevoerd. Dit is een plek waar medewerkers elkaar kort even treffen maar niet per definitie lang blijven zitten of staan. Toch is het belangrijk om ervoor te zorgen dat dit professioneel oogt en is voorzien van de nodige faciliteiten.

Icon | THT Terpstra
Wij maken uw keuken volledig op maat
Icon | THT Terpstra
THT-Terpstra biedt een breed scala keukens
Icon | THT Terpstra
Wij leveren aan de zakelijke en particuliere markt!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag een offerte aan!